Slim en gebruiksvriendelijk

Word templates laten maken

Een Word template kan meer zijn dan alleen een juiste opmaak en positionering van gegevens. Door Word templates met extra functionaliteiten slimmer te maken, kun je het opmaken van documenten eenvoudig maken.

Profiteer van onze kennis op het gebied van Word templates

Met Word templates zorg je ervoor dat je op een eenvoudige manier documenten maakt volgens je huisstijl. Zo kun je alle toegestane stijlen (kopjes, onderschriften, titels, etc.) in de stijlenbalk van Word opnemen en alle overige stijlen verwijderen. Zo stuur je aan dat alleen een beperkt aantal stijlen worden gebruikt. Ook maakt het de kans op fouten kleiner en geeft documenten een herkenbaar en professioneel uiterlijk. Onze Office experts staan voor je klaar.

Verschillende-word-templates-laten-maken

Verschillende Word templates laten maken

Van eenvoudige brieven tot uitgebreide rapporten

We kunnen verschillende templates ontwikkelen om bijvoorbeeld een brief, factuur, agenda, memo of notulen op te stellen. Maak je regelmatig rapporten? Hierin worden de inhoudsopgave, hoofdstukken, paragrafen, etc. precies volgens de huisstijl ingericht. We stellen tevens de juiste lettertypes in. Zo hoef je je als gebruiker enkel te richten op de inhoud van het document. De opmaak en de positionering van de standaard gegevens worden automatisch in het document geregeld. Zo kun je meer documenten per dag maken, met minder fouten. Benieuwd naar welke oplossingen wij jou kunnen bieden?

Neem contact met ons op
Ondersteuning-Microsoft-Office-versies

Ondersteuning meerdere Microsoft Office-versies

Van Word 2010 tot Office 365

We ontwikkelen Word templates met ondersteuning voor Word 2010, 2011 (Mac), 2013, 2016 & Office 365. Ondersteuning nodig voor een oudere versie van Microsoft Word? Informeer naar de mogelijkheden.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van templates voor PowerPoint, Outlook en Excel.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Je kunt ons bereiken door te bellen, e-mailen of het formulier op onze website in te vullen.

Ga voor een Microsoft Office expert!

Als Microsoft Partner zit het maken van oplossingen voor Microsoft Office en Office 365 in ons bloed. Naast diepgaande kennis hebben onze experts jarenlange ervaring met het maken Word templates, PowerPoint templates, Excel templates, Outlook templates en email handtekeningen.