Compleet volgens huisstijl

Een Word sjabloon laten maken

Bij de ontwikkeling van een Word sjabloon schenken wij zorgvuldig aandacht aan het ontwerp. Wij kunnen u, indien nodig, adviseren in het eenduidig weergeven van huisstijl in uw documenten.

Professionele uitstraling en eenvoudig werken met een Word sjabloon

Wil je een Word sjabloon laten maken? Met een professioneel ontworpen Word sjabloon maak je eenvoudig en snel een brief, rapport, agenda, etiket, factuur, fax, notulen, offerte, persbericht of een ander type document. Een Word sjabloon is een ingericht document waarmee je snel en efficiënt een nieuw document kunt opstellen, volledig volgens de richtlijnen van jouw huisstijl. Hierdoor bespaar je tijd en oogt jouw communicatie professioneler. Daarnaast is de kans op fouten kleiner wanneer je een professioneel Word sjabloon laat maken.

Word sjablonen op maat

Extra functionaliteiten volgens jouw wensen

Wij ontwikkelen Word sjablonen op maat. Op basis van uw eisen en wensen bouwen wij de Word sjablonen en kunnen wij het gebruik nog eenvoudiger maken door het toevoegen van extra functionaliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Extra knoppen op het lint
  • Schakelen tussen voorbedrukt of blanco papier
  • Een invuldialoog voor het automatisch genereren van documenten
  • Standaard tekstblokken
  • Het toevoegen van een kleurenthema om de huisstijlkleuren juist toe te passen

Wil je een Microsoft Word sjabloon laten maken of ben je benieuwd naar welke andere oplossingen wij jou kunnen bieden? Onze experts staan voor je klaar.

Ik wil een Word sjabloon laten maken

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Je kunt ons bereiken door te bellen, e-mailen of het formulier op onze website in te vullen.

Ga voor een Microsoft Office expert!

Als Microsoft Partner zit het maken van oplossingen voor Microsoft Office en Office 365 in ons bloed. Naast diepgaande kennis hebben onze experts jarenlange ervaring met het maken van sjablonen en het ontwikkelen van oplossingen voor Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook.