De experts voor

Microsoft Word templates

Met een Microsoft Word template wordt de huisstijl consequent doorgevoerd in documenten, ongeacht wie het document maakt. Wil je een professioneel Microsoft Word template laten maken?

Wil je Microsoft Word templates laten maken door een expert?

Elke dag zijn wij bezig met het maken van Microsoft Word templates. Zoals een brief-template, memo-template, notulen-template, agenda-template, rapport-template, factuur-template, offerte-template, contract-template of verslag-template. Wij zijn geen ontwerpers, maar zijn als geen ander in staat om ontwerpen te vertalen naar gebruiksvriendelijke Word templates. Maak je regelmatig rapporten? Kies dan voor bijvoorbeeld een rapport-template. Hierin worden o.a. de inhoudsopgave, hoofdstukken, paragrafen voorgedefinieerd. Precies volgens de huisstijl. Zo hoef je je als gebruiker alleen te richten op de inhoud van het rapport. De opmaak, kleuren en positioneringen worden automatisch in het document geregeld. Zo hou je meer tijd over voor de inhoud. Wil je Microsoft Word templates laten maken of ben je benieuwd naar welke andere oplossingen wij jou kunnen bieden? Onze experts staan voor je klaar.

Themakleuren

Maak je huisstijlkleuren direct beschikbaar

In een Microsoft Word sjabloon is het mogelijk om de huisstijlkleuren in een thema op te nemen. Hierdoor zijn de huisstijlkleuren direct beschikbaar in Microsoft Word. Het mooie hiervan is dat deze kleuren van toepassing zijn op o.a. lettertypes, maar ook op tabellen, grafieken en vormen. Maak je bijvoorbeeld gebruik van meerdere merken? Waarbij verschillende kleuren worden toegepast? Door dit goed in te richten kun je bijvoorbeeld teksten delen, welke bij kopiëren automatische de juiste kleuren overnemen. Je kunt binnen Microsoft Word gebruik maken van 6 voor voorgedefinieerde kleuren.

Invulvelden

Formulieren maken met Word sjablonen

In een Microsoft Word sjabloon kun je gebruik maken van invulvelden. Met invulvelden kun je ervoor zorgen dat gebruikers op bepaalde plaatsen gegevens in kunnen vullen. Naast tekst kun je bijvoorbeeld ook een keuze lijstje of een datum selectie aanbieden. Je kunt het document ook afschermen. Gebruikers kunnen dan alleen nog op de aangegeven punten gegevens invullen. Wil meer je meer functionaliteiten? Dat kan door het toevoegen van macro’s of een add-in.

Toepassen van opmaakprofielen

Een Word template met stijl

Vaak zien wij dat er weinig gebruik wordt gemaakt van opmaakprofielen in Microsoft Word. Hierdoor zie je dat een document al snel een verzameling van allerlei lettertypes, kleuren en groottes wordt. Dit wordt nog eens versterkt doordat er teksten uit andere documenten worden gekopieerd, waardoor teksten kunnen gaan verspringen, van lettertype of kleur veranderen.

Wij krijgen vaak de vraag hoe dat komt? Het antwoord is meestal vrij eenvoudig: door het niet of niet goed toepassen van opmaakprofielen. Wanneer je op een juiste manier opmaakprofielen definieert in een template dan heb je een krachtig middel in handen. Op deze manier maak je het gebruikers eenvoudig om de huisstijl correct toe te passen. Met een Word template los je deze problemen gemakkelijk op.

De online Template Beheer oplossing voor Office!

Met onze online Template Beheer oplossing beheer je al je Word templates, Outlook templates, Excel templates en PowerPoint templates vanaf een centrale plek. Van eenvoudige brieven tot complexe offertes, email handtekeningen, campagnes en nog veel meer!

Geschikt voor zowel Microsoft Office 2010+, Office 365 en SharePoint.

Neem contact op voor een online demo

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Centraal Office templates beheren
  • Campagnes in email handtekeningen
  • Bibliotheken voor o.a. teksten, afbeeldingen en dia's
  • Meertalige ondersteuning
  • Voor Microsoft Office 2010+ en 365
  • Integratie met SharePoint, CRM en DMS
  • Documentcreatie via API's (o.a. King, Microsoft Flow)
  • Single Sign On

Ga voor een Microsoft Office expert!

Als Microsoft Partner zit het maken van oplossingen voor Microsoft Office en Office 365 in ons bloed. Naast diepgaande kennis hebben onze experts jarenlange ervaring met het maken Word templates, PowerPoint templates, Excel templates, Outlook templates en email handtekeningen.