De experts voor

Microsoft Outlook templates

Met Microsoft Outlook templates zorg je ervoor dat iedereen binnen je organisatie dezelfde email handtekening heeft. Naast het maken van een Outlook template, hebben onze experts ook andere oplossingen.

Outlook email handtekening laten maken of Outlook templates?

Wij maken Microsoft Outlook templates en op maat gemaakte Outlook email handtekeningen. Op basis van een ontwerp of huisstijlrichtlijnen zorgen wij voor een perfecte vertaling naar een Outlook template. Deze template kun je gebruiken om automatisch een email handtekening te laten invoegen in Microsoft Outlook.

Het maken van een professionele email handtekening kan soms een uitdaging zijn. Er worden veel verschillende email programma’s gebruikt en de verschillen kunnen groot zijn. Maar geen zorgen, wij weten precies waar we op moeten letten en doen het maximale om ervoor te zorgen dat je email er altijd netjes uitziet.

Email marketingcampagnes

Met Microsoft Outlook sjablonen is het mogelijk om voor een bepaalde periode en/of afdeling email marketingcampagnes (payoffs) in te stellen, welke automatisch in de email worden geplaatst. Hierbij kan gedacht worden aan bepaalde marketingacties of evenementen. Deze worden op een centrale plaats gedefinieerd. Daarna zijn deze direct toegepast voor alle gebruikers.

Meertalige email handtekening

Met Microsoft Outlook sjablonen is het mogelijk om verschillende talen in te stellen en die automatisch toe te passen. Hierdoor kunt u de email handtekening snel en efficiënt gebruiken in verschillende talen.

Extra functionaliteiten

De email handtekening op een centrale plek. Wij zorgen er voor dat de email handtekeningen centraal zijn ingesteld en ook op een centrale plek beheerd kunnen worden. Op deze manier heeft elke gebruiker automatisch de juiste email handtekening met de juiste gegevens en precies volgens de huisstijlrichtlijnen. Wilt u extra functionaliteiten toevoegen aan uw email handtekening? Onze experts helpen u met verschillende oplossingen.

Sneller werken met een gepersonaliseerd lint

Door het toevoegen van extra knoppen op het lint in Microsoft Outlook worden diverse (complexe) functionaliteiten eenvoudig toepasbaar binnen jouw Outlook sjabloon. Zo kunt u bijvoorbeeld knoppen toevoegen voor standaard email berichten.

Iedereen dezelfde email handtekening

Heb je dit al goed geregeld?

Niets is lastiger te stroomlijnen als je email communicatie. Dit komt voornamelijk door de grote diversiteit aan email programma’s. En het ontbreken van de juiste hulpmiddelen om dit eenvoudig te regelen.

Dit zorgt voor twee grote uitdagingen. Enerzijds: Hoe zorg ik ervoor dat iedereen altijd dezelfde email handtekening verstuurd? Anderzijds: Hoe zorg ik ervoor dat deze altijd juist wordt ontvangen?

Het eerste probleem kun je (voor een groot deel) oplossen door gebruik te maken van een centrale oplossing voor email handtekeningen. Dit biedt tevens de mogelijkheid om je email te gebruiken als marketinginstrument. Je voegt eenvoudig campagnes toe aan ieder email die verstuurd wordt. Het tweede punt los je op door bij het maken van een email handtekening rekening te houden met de diversiteit aan ontvangers. Hier is ervaring en kennis voor nodig. Met beide punten kunnen wij je helpen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

De online oplossing voor
email handtekeningen en campagnes!

Jouw email handtekening beheren doe je gemakkelijk en centraal met onze online oplossing. Ook het beheren van jouw email campagnes. Geschikt voor Microsoft Outlook 2010+ en Outlook 365.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Centraal email handtekeningen beheren en Outlook templates
  • Meerdere handtekeningen en labels
  • Standaard emails en campagnes
  • Bibliotheken voor teksten, afbeeldingen en bijlagen
  • Meertalig
  • Geschikt voor Microsoft Outlook 2010+ en Office 365
  • Volledig zelf te beheren
  • Ondersteuning van Single Sign On

Ga voor een Microsoft Office expert!

Als Microsoft Partner zit het maken van oplossingen voor Microsoft Office en Office 365 in ons bloed. Naast diepgaande kennis hebben onze experts jarenlange ervaring met het maken Word templates, PowerPoint templates, Excel templates, Outlook templates en email handtekeningen.