De experts voor

Microsoft Office templates

Wij maken Office templates voor Microsoft Word, PowerPoint, Excel of Outlook op maat, gebruiksvriendelijk en precies volgens de huisstijl.

Zoek je Microsoft Office templates of Office 365 templates?

Met onze Microsoft Office templates zorg je ervoor dat iedereen op een eenvoudige manier de huisstijl gebruikt. Zo maak je snel brieven, memo’s, rapporten, presentaties, e-mail en rapportages. Precies volgens de huisstijl. Elke keer opnieuw dezelfde consequente uitstraling. Je draagt zo bij aan een herkenbare en professionele uitstraling van je organisatie.

Het maken van bruikbare Office templates is specialistisch werk. Het zorgt ervoor dat gebruikers er fijn mee werken. Het voorkomt dat teksten en opmaak zomaar van stijl veranderen of verspringen. Wij maken Office templates op basis van ontwerpen of voorbeelden precies volgens jouw wensen en eenvoudig in gebruik.

Templates-voor-Word

Word templates

Een template voor een brief, memo of rapport nodig?

Wij maken ze geheel op maat. Op basis van jouw eisen en wensen maken wij een gebruiksvriendelijke template. Het gebruik kan nog eenvoudiger gemaakt worden door het toevoegen van extra functionaliteiten.

Lees meer over Word templates
Templates-voor-Outlook

Outlook templates

Is jouw email handtekening toe aan een professionele uitstraling?

Dagelijks vindt er correspondentie via email plaats binnen je organisatie. Om te zorgen voor een professionele uitstraling kun je gebruikmaken van een email handtekening. Wij maken je email handtekening op maat. Precies volgens jouw eisen en wensen. Op basis van de huisstijl van de organisatie. Zorg voor een consequente en professionele uitstraling in je email. Elke dag weer opnieuw!

Lees meer over Outlook templates
Templates-voor-Excel

Excel templates

Hulp bij het maken van rapportages of rekenmodellen nodig?

Wil je rapportages of rekenmodellen maken in Microsoft Excel? En ook nog eens volgens huisstijl? Of heb je vragen over kleurenthema’s, grafieken of macro’s?

Lees meer over Excel templates
Templates-voor-PowerPoint

PowerPoint templates

Maak meer indruk met uniforme bedrijfspresentaties.

Met een PowerPoint template zorg je ervoor dat je snel en op een gemakkelijke manier bedrijfspresentaties kunt maken. Precies volgens de huisstijl. Door gebruik te maken van een goed ontworpen template word je PowerPoint presentatie het visitekaartje van je organisatie. En hou je meer tijd over voor de voorbereiding van de presentatie zelf. Daarnaast presenteer je je altijd professioneel naar buiten. Keer op keer dezelfde uitstraling.

Lees meer over PowerPoint templates

Ga voor een Microsoft Office expert!

Als Microsoft Partner zit het maken van oplossingen voor Microsoft Office en Office 365 in ons bloed. Naast diepgaande kennis hebben onze experts jarenlange ervaring met het maken Word sjablonen, PowerPoint sjablonen, Excel sjablonen, Outlook sjablonen en email handtekeningen.

Huisstijl conversie

Nauwkeurig en snel je documenten, presentaties of werkmappen laten converteren?

Bij een nieuwe huisstijl zijn er vaak grote hoeveelheden documenten (maar ook presentaties e.d.), welke omgezet moeten worden. Dit is veel, maar bovendien uiterst precies werk. Over het algemeen zijn nauwkeurigheid en het tijdbestek de grote uitdaging. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met conversie trajecten. Door onze unieke aanpak zorgen wij voor een uiterst nauwkeurige,  maar snelle conversie. Hierdoor kunnen we in een korte tijd 100 tot meer dan 200.000 documenten converteren. Naast een optimale kwaliteit, bespaar je geld, maar vooral ook veel tijd.

Office 365 templates

Hoe gebruik je templates in Microsoft Office 365?

Wij krijgen regelmatig vragen over Office 365 templates. Hierbij gaat hierbij niet alleen om het gebruik, maar ook om problemen en of bepaalde functionaliteiten mogelijk zijn. Het kan ook goed zijn dat documenten er online iets anders uitzien dan op de desktop versie. Bepaalde verschillen kunnen wij oplossen door ze iets anders op te bouwen. Wil je meer weten over het gebruik van templates in Office 365?

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Je kunt ons bereiken door te bellen, e-mailen of het formulier op onze website in te vullen.