De experts voor

Microsoft PowerPoint sjablonen

Met een Microsoft PowerPoint sjabloon zorg je ervoor dat gebruikers eenvoudig en snel presentaties kunnen maken die geheel volgens huisstijl zijn opgemaakt.

Wil je Microsoft PowerPoint sjablonen laten maken door een expert?

Wij maken Microsoft PowerPoint sjablonen! Dat is waar we goed in zijn. Op basis van een ontwerp of huisstijlrichtlijnen zorgen wij voor een perfecte vertaling naar een PowerPoint sjabloon. Wij stellen o.a. de juiste lettertypes en het kleurenthema in. Daarnaast maken wij verschillende dia-indelingen. Op deze manier kunnen gebruikers voortaan eenvoudig en snel PowerPoint presentaties maken in de juiste stijl.

PowerPoint sjabloon met Slide Library

Standaard dia-indelingen om sneller presentaties te maken

Veel algemene dia’s in een presentatie worden herhaaldelijk gebruikt. Om de consistentie van de presentaties te waarborgen is het niet wenselijk dat iedereen zijn eigen sjabloon versie maakt. Om dit te voorkomen is de Slide Library een handig hulpmiddel om eenvoudig standaard dia’s in een nieuwe presentatie op te nemen. Presentaties krijgen hierdoor altijd dezelfde opbouw en opmaak.

PowerPoint sjabloon met Image Library

Snel en eenvoudig afbeeldingen toevoegen in je presentatie

Met de Image Library heb je al je afbeeldingen op een centrale plek. Zo kun je het makkelijk beheren en heb je een snelle en duidelijke weergave van de afbeeldingen die je wilt gebruiken. In combinatie met de ImageClipper heb je alle hulpmiddelen om snel en eenvoudig afbeeldingen op de juiste manier in je presentaties toe te passen.

PowerPoint sjabloon met ImageClipper

Gemakkelijk je afbeeldingen bijknippen

Heb je ook problemen met het invoegen van afbeeldingen in de juiste verhouding in je presentatie? Met de ImageClipper worden afbeeldingen eenvoudig in de juiste verhoudingen in de PowerPoint presentatie geplaatst. Hierdoor is het mogelijk snel en eenvoudig een passende uitsnede te maken zonder uit te rekken of samen te duwen.

Huisstijlkleuren

Maak je huisstijlkleuren direct beschikbaar

Met een Microsoft PowerPoint sjabloon is het mogelijk om de huisstijlkleuren in een thema op te nemen. Hierdoor zijn de huisstijlkleuren direct beschikbaar in een PowerPoint presentatie. Het mooie hiervan is dat deze kleuren van toepassing zijn op o.a. lettertypes, maar ook op tabellen, grafieken en vormen. Wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van meerdere merken, waarbij verschillende kleuren worden toegepast, kun je hiermee eenvoudig delen van je presentatie hergebruiken. Hierbij worden de kleuren automatisch aangepast aan het andere merk. Je kunt binnen een PowerPoint sjabloon gebruik maken van 6 voorgedefinieerde kleuren.

Dia-indeling

Maak gebruik van verschillende dia-indelingen

Met standaard dia-indelingen volgens huisstijl maak je het gebruikers eenvoudig om nieuwe dia’s te maken. Alle elementen hebben een vaste plek. Gebruikers hoeven hier niet meer over na te denken. De standaard dia-indelingen die in Microsoft PowerPoint zitten, kunnen hiervoor als basis dienen. Het is ook mogelijk om hier eigen indelingen aan toe te voegen.

Invuldialogen

Eenvoudig (bedrijfs)presentaties maken en beheren

Het toevoegen van invuldialogen aan PowerPoint sjablonen zorgt er voor dat de belangrijkste gegevens automatisch zijn ingevuld en op de juiste plaats staan. Ook is het mogelijk eventuele extra’s, zoals een afbeelding op de titel-dia, alvast via het invuldialoog te kiezen. Zo kun je je focussen op de presentatie en worden de randzaken automatisch geregeld. Het was nog nooit zo makkelijk geweest om snel een presentatie te maken.

Meertalig

Presentaties in meerdere talen

Het kan voorkomen dat presentaties in meerdere talen gegeven moeten worden. Met onze oplossing kun je de taal selecteren voor je PowerPoint presentatie. De gegevens en standaard inhoud worden vervolgens direct in de juiste taal in PowerPoint ingevoegd.

Ga voor een Microsoft Office expert!

Als Microsoft Partner zit het maken van oplossingen voor Microsoft Office en Office 365 in ons bloed. Naast diepgaande kennis hebben onze experts jarenlange ervaring met het maken Word sjablonen, PowerPoint sjablonen, Excel sjablonen, Outlook sjablonen en email handtekeningen.

De online Sjabloon Beheer oplossing voor Office!

Met onze online Sjabloon Beheer oplossing beheer je al je Word sjablonen, Outlook sjablonen, Excel sjablonen en PowerPoint sjablonen vanaf een centrale plek. Van eenvoudige brieven tot complexe offertes, email handtekeningen, campagnes en nog veel meer!

Geschikt voor zowel Microsoft Office 2010+, Office 365 en SharePoint.

Neem contact op voor een online demo

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Centraal Office sjablonen beheren
  • Campagnes in email handtekeningen
  • Bibliotheken voor o.a. teksten, afbeeldingen en dia's
  • Meertalige ondersteuning
  • Voor Microsoft Office 2010+ en 365
  • Integratie met SharePoint, CRM en DMS
  • Documentcreatie via API's (o.a. King, Microsoft Flow)
  • Single Sign On

Wat maakt ons anders?

Dit mag je van ons verwachten...

Kwaliteit

Wij maken je graag blij! We gaan voor niets minder dan het beste. Elke dag opnieuw.

Expertise

Dit is wat wij dagelijks doen! Kennis gecombineerd met jaren lange ervaring.

Persoonlijk

Je bent geen nummer! Wij hebben aandacht voor jou. Direct contact met de expert.

Duidelijke afspraken

Wij maken duidelijke afspraken en daar kun je van op aan! Zonder kleine lettertjes.