De experts voor

Microsoft Excel sjablonen

Met Microsoft Excel sjablonen zorg je ervoor dat gebruikers snel rapportages, declaraties e.d. kunnen opbouwen die geheel volgens huisstijl worden opgemaakt.

Hulp nodig bij het maken van Microsoft Excel sjablonen?

We kunnen je helpen bij het maken van verschillende soorten Microsoft Excel sjablonen. Van een eenvoudig basissjabloon tot complexe rapportages. Op basis van een ontwerp, huisstijlrichtlijnen of specifieke wensen zorgen wij voor een perfecte vertaling naar een Excel sjabloon.

Microsoft Excel sjablonen volgens huisstijl

Maak je huisstijlelementen direct beschikbaar

In een Microsoft Excel sjabloon is het mogelijk om de huisstijlelementen in een thema op te nemen, zoals huisstijlkleuren. Het mooie hiervan is dat deze kleuren gelijk van toepassing zijn op o.a. lettertypes, maar ook op tabellen, grafieken en vormen. Wanneer je bijvoorbeeld gebruikt van meerdere merken, waarbij verschillende kleuren worden toegepast kun je hiermee eenvoudig delen van je Excel-sheets hergebruiken, waarbij de kleuren automatisch worden aangepast aan het andere merk. Je kunt binnen Microsoft Excel gebruik maken van 6 voor-gedefinieerde kleuren.

Ga voor een Microsoft Office expert!

Als Microsoft Partner zit het maken van oplossingen voor Microsoft Office en Office 365 in ons bloed. Naast diepgaande kennis hebben onze experts jarenlange ervaring met het maken van sjablonen en het ontwikkelen van oplossingen voor Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Je kunt ons bereiken door te bellen, e-mailen of het formulier op onze website in te vullen.