De experts voor

Microsoft Office sjablonen

Wij maken Office sjablonen voor Microsoft Word, PowerPoint, Excel of Outlook op maat, gebruiksvriendelijk en precies volgens de huisstijl.

Zoek je Microsoft Office sjablonen of Office 365 sjablonen?

Met Microsoft Office sjablonen zorg je ervoor dat iedereen op een eenvoudige manier de huisstijl gebruikt. Zo maak je snel brieven, memo’s, rapporten, presentaties, e-mail en rapportages. Precies volgens de huisstijl. Elke keer opnieuw dezelfde consequente uitstraling. Je draagt zo bij aan een herkenbare en professionele uitstraling van je organisatie.

Het maken van bruikbare Office sjablonen is specialistisch werk. Een goed sjabloon zorgt ervoor dat gebruikers er fijn mee werken. Het voorkomt dat teksten en opmaak zomaar van stijl veranderen of verspringen. Wij maken op basis van ontwerpen of voorbeelden Office sjablonen precies volgens jouw wensen en eenvoudig in gebruik.

Microsoft Word Sjablonen
Microsoft Word Templates

Een sjabloon voor een brief, memo of rapport nodig?

Wij maken sjablonen voor Microsoft Word op maat. Op basis van jouw eisen en wensen maken wij een gebruiksvriendelijk sjabloon. Het gebruik kan nog eenvoudiger gemaakt worden door het toevoegen van extra functionaliteiten.

Lees meer over Word sjablonen
Microsoft Excel Templates

Hulp bij het maken van rapportages of rekenmodellen nodig?

Wil je rapportages of rekenmodellen maken in Microsoft Excel? En ook nog eens volgens huisstijl? Of heb je vragen over kleurenthema’s, grafieken of macro’s?

Lees meer over Excel sjablonen
Microsoft Outlook Templates

Is je e-mail handtekening toe aan een professionele uitstraling?

Dagelijks vindt er correspondentie via e-mail plaats binnen je organisatie. Om te zorgen voor een professionele uitstraling kun je gebruikmaken van een e-mail handtekening. Wij maken je e-mail handtekening op maat. Precies volgens jouw eisen en wensen. Op basis van de huisstijl van de organisatie. Zorg voor een consequente en professionele uitstraling in je e-mail. Elke dag weer opnieuw!

Lees meer over Outlook sjablonen
Microsoft PowerPoint Templates

Maak meer indruk met uniforme presentaties.

Met een PowerPoint sjabloon zorg je ervoor dat je snel en op een gemakkelijke manier PowerPoint presentaties kunt maken. Precies volgens de huisstijl. Door gebruik te maken van een goed ontworpen sjabloon word je PowerPoint presentatie het visitekaartje van je organisatie. En hou je meer tijd over voor de voorbereiding van de presentatie zelf. Daarnaast presenteer je je altijd professioneel naar buiten. Keer op keer dezelfde uitstraling.

Lees meer over PowerPoint sjablonen

Ga voor een Microsoft Office expert!

Als Microsoft Partner zit het maken van oplossingen voor Microsoft Office en Office 365 in ons bloed. Naast diepgaande kennis hebben onze experts jarenlange ervaring met het maken van sjablonen en het ontwikkelen van oplossingen voor Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook.

null

Huisstijl Conversie

Nauwkeurig en snel je documenten, presentaties of werkmappen laten converteren?

Bij een nieuwe huisstijl zijn er vaak grote hoeveelheden documenten (maar ook presentaties e.d.), welke omgezet moeten worden. Dit is veel, maar bovendien uiterst precies werk. Over het algemeen zijn nauwkeurigheid en het tijdbestek de grote uitdaging. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met conversie trajecten. Door onze unieke aanpak zorgen wij voor een uiterst nauwkeurige,  maar snelle conversie. Hierdoor kunnen we in een korte tijd 100 tot meer dan 200.000 documenten converteren. Naast een optimale kwaliteit, bespaar je geld, maar vooral ook veel tijd.

Neem contact met ons op
Microsoft Office Templates

Microsoft Office 365

Hoe gebruik je sjablonen in Microsoft Office 365?

Wij krijgen regelmatig vragen over sjablonen in Office 365. Hierbij gaat hierbij niet alleen om het gebruik, maar ook om problemen en of bepaalde functionaliteiten mogelijk zijn. Het kan ook goed zijn dat documenten er online iets anders uitzien dan op de desktop versie. Bepaalde verschillen kunnen wij oplossen door de sjablonen iets anders op te bouwen. Wil je meer weten over het gebruik van sjablonen in Office 365?

Neem contact met ons op

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Je kunt ons bereiken door te bellen, e-mailen of het formulier op onze website in te vullen.