De experts voor

Microsoft Office sjablonen

Wij maken Office sjablonen voor Microsoft Word, PowerPoint, Excel of Outlook op maat, gebruiksvriendelijk en precies volgens de huisstijl.

Zoek je Microsoft Office sjablonen of Office 365 sjablonen?

Met onze Microsoft Office sjablonen zorg je ervoor dat iedereen op een eenvoudige manier de huisstijl gebruikt. Zo maak je snel brieven, memo’s, rapporten, presentaties, en e-mails. Precies volgens de huisstijl. Elke keer opnieuw dezelfde consequente uitstraling. Je draagt zo bij aan een herkenbare en professionele uitstraling van je organisatie.

Het maken van gebruiksvriendelijke sjablonen is specialistisch werk. Het zorgt ervoor dat gebruikers er fijn mee werken. Het voorkomt dat teksten en opmaak zomaar van stijl veranderen of verspringen. Wij maken Office sjablonen op basis van ontwerpen of voorbeelden, precies volgens jouw wensen en eenvoudig in gebruik.

Sjablonen-voor-Word

Word sjablonen

Een sjabloon voor een brief, memo of rapport nodig?

Wij maken sjablonen geheel op maat. Op basis van jouw eisen en wensen maken wij gebruiksvriendelijke sjablonen precies volgens de huisstijl. Het gebruik kan nog eenvoudiger gemaakt worden door het toevoegen van extra functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld een knop waarmee je eenvoudig een titelbladafbeelding kunt wijzigen of een knop waarmee je eenvoudig de oriëntatie van een document kunt wijzigen van staand naar liggend.

Lees meer over Word sjablonen
Sjablonen-voor-Outlook-en-email-handtekeningen

Outlook sjablonen

Is jouw email handtekening toe aan een professionele uitstraling?

Dagelijks maken medewerkers gebruik van email om te communiceren. Om te zorgen voor een professionele uitstraling kun je gebruikmaken van een email handtekening. Wij maken je email handtekening op maat. Precies volgens jouw eisen en wensen. Op basis van de huisstijl van de organisatie. Zorg voor een consequente en professionele uitstraling in je email. Elke dag weer opnieuw!

Lees meer over Outlook sjablonen
Sjablonen voor Excel

Excel sjablonen

Hulp bij het maken van rapportages of rekenmodellen nodig?

Wil je rapportages of rekenmodellen maken in Microsoft Excel? En ook nog eens volgens de huisstijl? Of heb je vragen over kleurenthema’s, grafieken of macro’s?

Lees meer over Excel sjablonen
Sjablonen-voor-PowerPoint

PowerPoint sjablonen

Maak meer indruk met uniforme bedrijfspresentaties.

Met een PowerPoint sjabloon zorg je ervoor dat je snel en op een gemakkelijke manier bedrijfspresentaties kunt maken. Precies volgens de huisstijl. Door gebruik te maken van een goed ontworpen sjabloon word je PowerPoint presentatie het visitekaartje van je organisatie. En houd je meer tijd over voor de voorbereiding van de presentatie zelf. Daarnaast kom je professioneel over tijdens het presenteren. Met keer op keer dezelfde uitstraling.

Lees meer over PowerPoint sjablonen

Ga voor een Microsoft Office expert!

Als Microsoft Partner zit het maken van oplossingen voor Microsoft Office en Office 365 in ons bloed. Naast diepgaande kennis hebben onze experts jarenlange ervaring met het maken Word sjablonen, PowerPoint sjablonen, Excel sjablonen, Outlook sjablonen en email handtekeningen.

Huisstijl conversie

Nauwkeurig en snel je documenten, presentaties of werkmappen laten converteren?

Bij een nieuwe huisstijl zijn er vaak grote hoeveelheden documenten (maar ook presentaties e.d.), welke omgezet moeten worden. Dit is veel, maar bovendien uiterst precies werk. Over het algemeen zijn nauwkeurigheid en het tijdbestek de grote uitdaging. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met conversie trajecten. Door onze unieke aanpak zorgen wij voor een uiterst nauwkeurige,  maar snelle conversie. Hierdoor kunnen we in een korte tijd 100 tot meer dan 200.000 documenten converteren. Naast een optimale kwaliteit, bespaar je geld, maar vooral ook veel tijd.

Office 365 sjablonen

Hoe te gebruiken in Microsoft Office 365?

Wij krijgen regelmatig vragen over Office 365 sjablonen. Hierbij gaat hierbij niet alleen om het gebruik, maar ook om problemen en of bepaalde functionaliteiten mogelijk zijn. Het kan ook goed zijn dat documenten er online iets anders uitzien dan op de desktop versie. Bepaalde verschillen kunnen wij oplossen door ze iets anders op te bouwen. Wil je meer weten over het gebruik van sjablonen in Office 365?

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Je kunt ons bereiken door te bellen, e-mailen of het formulier op onze website in te vullen.