De experts voor

Macro oplossingen

Wij ontwikkelen macro oplossingen voor Microsoft Office 2010 en hoger. Ben je op zoek naar expert op het gebied van macro's? Maak dan een afspraak met één van onze experts!

Macro oplossingen bieden extra functionaliteiten

Binnen Microsoft Office kun je met macro oplossingen op verschillende manieren uitgebreidere functionaliteiten toevoegen, zoals dialogen, pagina-draaien, logo wisselen en koppelingen. Deze functionaliteiten worden ontwikkeld met behulp van macro’s (VBA). Dit is een programmeertaal, binnen Microsoft Office, welke uitgebreide mogelijkheden biedt om het gebruik nog eenvoudiger te maken. Met macro’s kun je veel voorkomende taken eenvoudig automatiseren. Nieuwe functionaliteiten kun je bijvoorbeeld beschikbaar stellen via een knop op het lint. De mogelijkheden van macro oplossingen zijn eindeloos.

Meer gebruiksgemak

Dialogen maken met macro’s

Met macro oplossingen zorg je er eenvoudig voor dat alle benodigde gegevens aan de hand van een dialoog op de juiste plaats in een Word document of PowerPoint presentatie worden gezet.

Dit is ook handig wanneer sprake is van gegevens die op meerdere plekken in het document moeten terugkomen, bijvoorbeeld bij een contract. Je vult ze hier eenmaal in en ze worden automatisch door gekopieerd.

Ik wil een Word sjabloon laten maken

Complex wordt eenvoudig

Pagina draaien met macro’s

Met pagina draaien kun je zowel verticale als horizontale pagina’s invoegen in een Word document. Hierbij worden de huisstijlelementen, documentgegevens en paginanummering correct meegedraaid. Dit is één van de vele macro oplossingen waarmee je sneller en eenvoudiger een document kunt maken.

Ondersteun meerdere talen

Meertalige documenten

Correspondeer je in verschillende talen? Met macro oplossingen kunnen wij Word of PowerPoint sjablonen meertalig maken. Alle gegevens – kopjes, datum, afzenders, etc. – worden op basis van de taalkeuze in de juiste taal in het document geplaatst. Dit wordt vaak in combinatie met een dialoog aangeboden, zodat je andere gegevens ook gelijk in de juiste taal kunt invoeren.

Ik wil meer informatie over sjablonen

Sneller toegang tot functionaliteiten

Gepersonaliseerd lint door macro’s

Door het toevoegen van extra knoppen op het lint maak je verschillende functionaliteiten eenvoudig toegankelijk, waardoor je sneller kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld knoppen maken waarmee je snel opmaakstijlen kunt selecteren.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Je kunt ons bereiken door te bellen, e-mailen of het formulier op onze website in te vullen.

Wat maakt ons anders?

Dit mag je van ons verwachten...

Kwaliteit

Wij maken je graag blij! We gaan voor niets minder dan het beste. Elke dag opnieuw.

Expertise

Dit is wat wij dagelijks doen! Kennis gecombineerd met jaren lange ervaring.

Persoonlijk

Je bent geen nummer! Wij hebben aandacht voor jou. Direct contact met de expert.

Duidelijke afspraken

Wij maken duidelijke afspraken en daar kun je van op aan! Zonder kleine lettertjes.