De experts voor

Microsoft Office Maatwerk

Wij maken maatwerk oplossingen voor Microsoft Office en Office 365. Of je nu een eenvoudige macro om je werkzaamheden te vereenvoudigen wilt of een complete oplossing met dialogen en database koppelingen.

Maatwerk oplossingen voor Microsoft Office

Microsoft Office biedt verschillende manieren om maatwerk oplossingen te maken, welke je dagelijks werk nog eenvoudiger kunnen maken. Dit kan zijn van eenvoudige knop op het lint, voor het draaien van een pagina, tot complete applicaties. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij helpen je graag van ontwerp tot het ontwikkelen van een maatwerk oplossing voor Microsoft Office en Office 365.

Office-365-add-ins

Microsoft Office 365 add-in

Een nieuwe manier van ontwikkelen

Met Microsoft Office 365 heeft Microsoft ook een nieuwe manier geïntroduceerd om uitbreiding te ontwikkelen. Een Microsoft Office 365 add-in maakt het mogelijk om uitbreidingen te ontwikkelen die op alle versies van Office 365 werken. Een oplossing geschikt voor desktop, online, mac en tablet. Naast de uitgebreide mogelijkheden zijn er ook beperkingen. Wil je meer weten over het ontwikkelen van een Microsoft Office 365 add-in? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op
Maatwerk

Microsoft Office Add-in

Een alternatief voor macro’s

Met behulp van macro’s kunnen wij extra functionaliteiten toevoegen aan sjablonen. Het kan ook gebeuren dat je meer functionaliteiten wilt dan mogelijk is met macro’s. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je complexe koppelingen wilt maken of meer controle wil over de gebruikersinteractie.

Ook wanneer je maar één applicatie wilt ontwikkelen, welke geschikt is voor voor meerdere Microsoft Office toepassingen, zoals Word, PowerPoint, Outlook en Excel of een combinatie hiervan. Dit is niet mogelijk met macro’s, maar wel met een Microsoft Office add-in.

Een Microsoft Office add-in installeer je op je Windows computer. Vervolgens zijn de op maat gemaakte functionaliteiten beschikbaar in Microsoft Office.

Macro

Extra functionaliteiten door middel van macro’s

Door extra functionaliteit toe te voegen aan sjablonen, hierdoor maak je het voor gebruikers nog makkelijker om documenten en presentaties te maken. Oplossingen zijn er in alle soorten en maten. Wij kunnen je helpen bij het maken van eenvoudige tot complexe functionaliteiten.

Om nieuwe functionaliteiten aan gebruikers aan te bieden kunnen we extra knoppen op het lint toevoegen. Macro’s zijn alleen geschikt voor de desktop versie van Microsoft Office en Office 365. In sommige gevallen kunnen macro’s ook gebruikt worden op de Mac versie van Microsoft Office. Wil je ook online toepassingen of tablet ondersteunen? Dan zijn is een add-in voor Microsoft Office 365 de oplossing. Wil je meer weten over macro’s?

Neem contact met ons op

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Je kunt ons bereiken door te bellen, e-mailen of het formulier op onze website in te vullen.

Ga voor een Microsoft Office expert!

Als Microsoft Partner zit het maken van oplossingen voor Microsoft Office en Office 365 in ons bloed. Naast diepgaande kennis hebben onze experts jarenlange ervaring met het maken van sjablonen en het ontwikkelen van oplossingen voor Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Outlook.

De online Sjabloon Beheer oplossing voor al je communicatie!

Met onze online Sjabloon Beheer oplossing beheer je al je Microsoft Word, Outlook, Excel en PowerPoint sjablonen, teksten, afbeeldingen, dia's e.d. op een centrale plek. Van eenvoudige brieven tot complexe offertes, e-mail handtekeningen, campagnes en nog veel meer!

Geschikt voor zowel Microsoft Office 2010+, Office 365 en SharePoint.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Centraal sjablonen beheren
  • Campagnes in e-mail handtekeningen
  • Bibliotheken voor o.a. teksten, afbeeldingen en dia's
  • Multi-talige ondersteuning
  • Voor Microsoft Office 2010+ en 365
  • Integratie met SharePoint, CRM en DMS
  • Documentcreatie via API's (o.a. King, Microsoft Flow)
  • Single Sign On