Hier vind je de beste

Gratis Word templates

Op internet zijn er honderden sites waar je gratis Word templates kunt downloaden. Wij verzamelden de vijf beste websites.

De beste website voor gratis Word templates

De beste site is ongetwijfeld de eigen templates-site van Office. Hier vind je templates voor cv’s, kalenders, folders, planners en trackers, facturen, brochures en nieuwsbrieven. Daarnaast tref je hier templates aan voor bijzondere gebeurtenissen en gelegenheden, zoals de geboorte van een baby en bruiloften. De meeste zijn strak en simpel, maar ze zijn niet uitgerust met intelligente functies of in de huisstijl van uw bedrijf.

Wil je een op maat gemaakte Word template met de huisstijl van jouw bedrijf? Eventueel uitgebreid met intelligente functies, zoals een koppeling met je CRM-systeem? Onze experts staan voor je klaar. Wij maken overigens ook PowerPoint templates, Excel templates, Outlook templates en email handtekeningen.

Alternatieve gratis Word templates websites

Een andere site waar veel gratis Word templates te vinden zijn, is SmileTemplates.com. De opmaak van veel brochures is nogal Amerikaans met grote stockfoto’s, maar er is gelukkig genoeg keus.

Op Powered Template staan er ook honderden. Ze zijn veel minder mooi dan de betaalde versies, maar ze zijn wel goed te gebruiken als je een simpel boekje moet maken. Ook Stock Layouts biedt gratis templates aan, zoals menu’s, cadeaubonnen, brieven en brochures. Sommige zien er erg professioneel uit, zoals het Free Business Card Template.

Je ziet dat Office de meeste en de beste gratis templates aanbiedt. Veel andere partijen, zoals Smile Templates, Powered Template en Stock Layouts proberen in de buurt te komen, maar sommige zien er onprofessioneel uit. Zeker in de wereld van de gratis templates is het soms even zoeken naar een professioneel template.

Een alternatief is Graphic River, waar je voor een paar tientjes een professioneel template kan downloaden. Het nadeel is dat deze niet exact zijn opgemaakt volgens de huisstijlregels van jouw bedrijf. Wil je dat de juiste kleuren, lettertypen en logo worden gebruikt? Dan kun je ervoor kiezen om een maatwerk Word template te laten maken door office-experts.nl.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Je kunt ons bereiken door te bellen, e-mailen of het formulier op onze website in te vullen.