Gebruik een sjabloon!

Agenda maken in Word

Wat zijn tips om sneller een agenda te maken in Word? Onze experts delen 5 tips waardoor je dit makkelijk en sneller kunt doen.

De perfecte agenda maken in Word: Compleet en overzichtelijk

Ben je van plan een agenda te maken in Word? Zorg dan dat je een goede opbouw hebt. Gebruik een sjabloon om dit makkelijker te maken. Word sjablonen helpen je om de juiste structuur te geven aan jouw agenda. Het opzetten van een agenda die voldoet aan de richtlijnen van jouw bedrijf en over alle informatie beschikt kan veel tijd kosten. Tijd die je niet iedere keer opnieuw wilt hoeven investeren. Met een sjabloon kun je eenvoudig de structuur en onderdelen van eerdere agenda’s hergebruiken. Daarnaast kun je tekstblokken hergebruiken die optioneel toegevoegd moeten kunnen worden.

5 tips om een goede agenda te maken in Word

Een vergadering moet soepel verlopen. Een agenda maken in Word helpt hierbij. Office-experts.nl geeft jou vijf handige tips om een goede agenda te maken in Word.

1. Maak een sjabloon. Deze kun je als basis gebruiken. Je kunt dan volledig focussen op de inhoud en hoef je je om de structuur geen zorgen meer te maken. Online zijn veel gratis sjablonen te vinden. Je kunt ook een professioneel agenda sjabloon laten maken door Office-experts.nl, zodat jouw huisstijl goed wordt doorgevoerd en de mogelijkheden van Word optimaal worden gebruikt.

2. Zorg dat de huisstijl op de juiste manier in de agenda verwerkt is. Wanneer dit goed is gedaan geeft het een professionele en herkenbare uitstraling aan het document. Indirect zal men de vergadering ook belangrijker achten dan wanneer de agenda op een kleurloze wijze wordt gepresenteerd.

3. Waar? Wanneer? Wie? Zorg dat duidelijk is waar en wanneer de vergadering is en wie er bij aanwezig zullen zijn. Op deze manier kan er geen twijfel over deze zaken bestaan.

4. Bepaal een helder en concreet doel. Wanneer je dit doet vergroot je de kans op een soepel verloop van een vergadering, waarbij duidelijk naar het gegeven doel toe gewerkt kan worden.

5. Definieer gespreksonderwerpen en wees foutloos. Het definiëren van gespreksonderwerpen kan bijdragen aan het efficiënter verlopen van de vergadering. Uiteraard heeft een foutloze agenda een positief effect op jouw bijdrage aan de vergadering en voorkomt onnodige discussie bij fouten.

De perfecte agenda sjabloon

Wil je de tijd die je hebt gestoken in het maken van een goede agenda in Word niet iedere keer opnieuw kwijt zijn? Maak dan gebruik van een sjabloon om de structuur of stukken tekst goed te kunnen borgen. Een Word sjabloon kan ook slim gemaakt worden, bijvoorbeeld door extra functionaliteiten toe te voegen op het lint van Word. Ook is een directe koppeling met jouw CRM-systeem mogelijk. Office-experts.nl heeft veel koppelingen beschikbaar voor de meest gebruikte CRM-systemen.

Direct een agenda sjabloon laten maken?

Ben je geïnteresseerd? Of wil je een bestaand sjabloon aanpassen of juist uitbreiden met intelligente functies? Laat het ons weten en wij sturen je een scherpe offerte!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Je kunt ons bereiken door te bellen, e-mailen of het formulier op onze website in te vullen.